Horoscoop Jean-Claude Juncker (EU)

Advertenties

jcjuncker

De horoscoop van Jean Claude Juncker heeft een Out of bounds- Maan. Een van de mogelijke betekenissen voor de OOB Maan is ‘pias’ en inderdaad: hij doet soms dingen die je niet voor mogelijk houdt voor een man die zichzelf ziet als leider van de EU, zoals openbaar dronken lijken. De ongekozen koning van Europa blaft tegen een gekozen vertegenwoordiger in het EU-parlement (Nigel Farage) van ‘Wat kom je hier eigenlijk nog doen?’ na Brexit en later juist hoonde dat Farage ontslag nam. Nauwelijks eerder vertoonde arrogantie van de macht is hem niet vreemd. Misschien komt het omdat hij uit een eenvoudig milieu komt en nu geniet van zijn plaats in Europa. Nu, wat zegt zijn horoscoop?

Een geboortetijd is onbekend, maar ik ga voor ca. 12 uur in de middag om de volgende redenen:

  • hij is 2 weken in coma geweest vanwege een ongeval
  • hij komt herhaaldelijk in het nieuws met dronken gedrag
  • hij is in sommige kringen een ‘hype’ als aartsvijand van het volk
  • transit Saturnus staat nu, met Brexit, conjunct zijn MC

Daarom kan Zon/Maan midpunt half vierkant Uranus en Neptunus wel eens goed bij hem passen. Je krijgt dan ook Maan oppositie Mercurius (het leugentje om bestwil, het gedrag dat volkomen tegengesteld is aan wat hij zegt). Daarbij kan hij ook een scherpe tong hebben (vierkant Mars). Ascendant Waterman voor het buitenbeentje zou kunnen. Dat is dan ook met Saturnus rijzend voor de zon en vierkant Ascendant (de in de eerste plaats ambitieuze man die zichzelf al te serieus neemt; type harde bestuurder).

De ‘roepende’ zon in Boogschutter maakt hem het type ‘de leider of de ster’ met een internationale achtergrond. Dat alles lijkt prima te passen bij de EU. Een bestuurlijk leiderschap past bij hem, ook al komt het allemaal soms eigenaardig over. Ofwel: en zo is het gekomen dat een man die ongeschikt werd bevonden voor het bestuur van Luxemburg de top van de EU kon beklimmen.

En dan nu de verrassing: zijn geboortedag is ook de geboortedag van Herman Finkers, de cabaretier die zichzelf intussen heeft overleefd! Ook soms een pias:) en ook een ster en best wel serieus. De diagnose leukemie werd gesteld met progressieve zon conjunct Pholus, in 2000. Toen was Juncker al 5 jaar premier van Luxemburg en trad hij aan als voorzitter van de Eurogroep. Wat ze met elkaar  gemeen hebben: een publiek/toehoorders plus religiositeit en het bijbehorende aspect Jupiter vierkant Neptunus. De horoscopen van Jean-Claude Juncker en Herman Finkers laten zien dat de factoren genen, afkomst, cultuur en situatie een behoorlijk gewicht in de schaal leggen dat je niet kunt onderschatten bij het analyseren van een horoscoop.

Datum van dit artikel: 10 juli 2016

(C) ASTROMARKT

LINKS

http://www.forrestastrology.com/resources/articles/general-astrology/215-the-out-of-bounds-moon

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3625257/EU-chief-Jean-Claude-Juncker-appears-drunk-bizarre-video-hopping-foot-foot-slapping-leaders.html

 

Reacties gesloten